

Het ambachtelijk vervaardigd ijs bestaat uit zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Zij maken het ijsje smaakvol en als traktatie een goede keuze.
In het jaar 2023 zijn zij gekozen als de beste bereider van STRACCIATELLA ijs in Nederland. Proficiat.
Ijs en spijs
COFFIJN; is een onderdeel van Plurijn, een organisatie die mensen met een complexe zorgvraag behandelen en ondersteunen.
De koffie betrek ik van deze werkgelegenheidsplek voor mensen die een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
Dit bedrijf koopt de niet gebrandde bonen van boeren in zuid amerika die een fairtrade manier van werken hebben. Goed voor de medewerkers, goed voor het milieu. Bij Coffijn worden bonen gebrand en verpakt voor eigen gebruik en afnemers in horeca en retail.
​Het is de Donker Peru koffie die ik schenk, 100% arabica.
Ook caffeine vrije koffie kan ik voor U maken.
Coffijn
BLOESEM; is ook onderdeel van Plurijn, een organisatie die mensen met een complexe zorgvraag behandelen en ondersteund.
De thee die ik van deze werkplek betrek, komt in balen van 25 kilo vanuit Azie bij Bloesem binnen. Het is met zorg geselecteerde thee van de theeplantages.
Medewerkers van het thee-atelier verpakken de thee in 1-kops pergamijnzakjes of pillowzakjes. Of per 100 gram in een grotere winkelverpakking. Er worden zoveel mogelijk hele theeblaadjes en natuurlijke ingrediënten gebruikt. En dat proef je meteen.
De theesoorten die ik schenk zijn zwarte thee, groene thee, rooibos en kruidenmixen.
Bloesem
We schenken biologisch geteeld sap van appels en peren.Dit fruit groeit in de hoogstam-boomgaard in Ressen.
Bellefleur boomgaard beheer.